In aandacht en intimiteit aanwezig zijn

Samenwerking

Samen met Caroline Franssen wordt de workshop Bezinnen en Beminnen gegeven. Bezinnen en beminnen is een heerlijke dag waarop jullie onverdeeld aandacht voor elkaar hebben in een fijne ambiance. Jullie geven een nieuwe dimensie aan elkaar liefhebben. 
Eerst krijgen jullie de tijd, de ruimte en de juiste vragen voor een diepzinnig gesprek met elkaar. Daarna leren jullie elkaar op een nieuwe, bewuste manier aan te raken.  Je hoeft niets te bereiken, je geeft je over aan strelen en gestreeld worden.

Wanneer een Reiki of Quantum Touch behandeling niet is wat je zoekt, maar je wil meer, dan is er de mogelijkheid tot een Duo-Healing. Deze wordt in samenwerking met Lonneke Weijers gedaan en heeft Reiki als basis. Deze healing heeft als voordeel dat wij buiten de gebaande Reiki paden treden en er dus een "vrije" behandeling gegeven wordt. Deze behandeling is meer dan een simpel 1+1=2. Het is eerder een 3 of meer. Dit komt door de onderlinge afstemming, en de versterking van elkaars vaardigheden en kracht. In overleg wordt besproken waaraan en hoe er gewerkt gaat worden.